Noul BMW Seria 1

Te inspiră: noul BMW Seria 1 a ajuns să atragă toate privirile admirative. Aceasta se datorează designului său remarcabil şi inovator care îl distinge de celelalte automobile, încă de la prima vedere. Acelaşi lucru este valabil şi pentru interiorul său cu o atmosferă modernă care inspiră prin calitate premium şi spaţiu. Motoarele eficiente, tracţiunea faţă ce reprezintă o premieră în noile modele BMW Seria 1 şi tehnologiile de ultimă oră ale şasiului garantează experienţe de condus pline de dinamică şi agilitate, în timp ce tehnologiile inovatoare şi sistemele de asistare a conducătorului auto se asigură că vei ajunge întotdeauna la destinaţie confortabil şi în siguranţă.
BMW M135i xDrive:

Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,8 – 7,1
Emisii mixte de CO2, în g/km:155 – 162

“Noul BMW Seria 1 este tânăr, cool şi urban. Proporţiile compacte, contururile line ale plafonului şi liniile dinamice uimitoare, promit agilitate şi plăcere de a conduce încă de la prima vedere. Interiorul este modern şi structurat cu precizie. Oferă pasagerilor mai mult spaţiu ca oricând.”

Domagoj Dukec, Director al Departamentului de Design BMW

 

ÎNCREZĂTOR DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.

Exteriorul sportiv şi designul interior al BMW Seria 1.

Autoritate care poate fi recunoscută încă din prima clipă: designul noului BMW Seria 1 lasă o impresie puternică atât în interior, cât şi la exterior. Începând cu partea frontală dinamică cu grilă mare dublă a radiatorului şi spoiler lat în faţă. Contururile bine definite merg paralel cu linia plafonului până în partea spate distinctivă. Caracterul premium al BMW Seria 1 continuă în interior. Aici pasagerii se pot bucura de spaţiu generos şi de o atmosferă deschisă care le oferă stare de bine. Habitaclul impresionează prin caracteristici ergonomice optimizate ale echipamentelor şi prin orientarea sa sistematică spre conducătorul auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *