Audi A5 este acum mai atractiv ca niciodata

Audi A5 este acum mai atractiv ca niciodată

·       Proporții armonioase, ținută sportivă și eleganță dinamică

·       Conceptul de operare MMI touch

·       Modelele S TDI generează un cuplu de 700 Nm, beneficiază de caracteristici dinamice accentuat și de eficiență și mai ridicată, grație sistemului electric de 48 de volți și a compresorului electric EPC
Audi A5 Sportback, A5 Coupé și A5 Cabriolet beneficiază acum de un look nou, cu linii mai tensionate și de conceptul de operare revoluționar, MMI touch. Tehnologia mild-hybrid oferă un nivel foarte ridicat de confort, reducând totodată consumul de combustibil. Motorul 3,0 TDI cu compresor electric și sistemul electric de 48 de volți al modelului actualizat Audi S5 Sportback (consum mixt de combustibil în l/100 km*: 6,2 – 6,1; emisii CO mixte în g/km*: 162-160) și S5 Coupé (consum mixt de combustibil în l/100 km*: 6,2 – 6,1; emisii CO2 mixte în g/km*: 161-160) asigură puterea pe măsura designului.

Sportiv: designul exterior

Noul limbaj de design provenit din clasa superioară a mărcii conturează estetica designului sportiv al versiunii actualizate a modelului Audi A5. Ștacheta era deja ridicată, având în vedere că deja primul model, din 2007, a fascinat cu caroseria sa sportivă, cu proporții armonioase. A doua generația a adăugat apoi în 2016 accente și mai marcante. Iar acum, Audi a revizuit în detaliu exteriorul, partea din față, în special, emanând forță și mai dinamică. Grila Singleframe a radiatorului cu design de fagure este mai subțire și mai lată. Fantele de ventilare de deasupra grilei radiatorului amintesc de modelul clasic, Audi Sport quattro, din 1984. În partea sa inferioară, bara de protecție se încheie cu un blade marcant, cu prize de aer mai mari. Pragurile noi conferă profilului un aspect mai suplu, iar inserția difuzorului cu terminațiile trapezoidale ale sistemului de evacuare conferă părții din spate o lățime impunătoare.

Continuarea aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *