Idei de cadouri de Sf. Valentin pentru femei si barbati

Idei de cadouri de Sf. Valentin pentru femei si barbati

Stiu ca se aproprie repede 14 februarie, si cum romanii au avut grija sa importe si sarbatoarea Sf. Valentin nu avem de ales decat sa ne conformam si sa vedem aceasta sarbatoare ca pe un motiv de a oferi cadouri celor dragi.

O sa incerc mai jos sa va fac cateva propuneri de cadouri, atat pentru el, cat si pentru ea. Nu stiu cum o fi la voi, dar eu sunt tot timpul in plop cand vine vorba de ales un cadou.

Cadouri pentru ea:

Produse cosmetice de calitate

Produse de ingrijire de la Philips. Poti cumpara acum un epilator, si cu voucherul in valoare de 50% din pretul epilatorului poti lua in perioada urmatoare si un aparat de ras pentru el. Sau invers, produse sunt in acea categorie pentru amandoi.

O placa de indreptat parul de la Rowenta. Stiti si voi barbatii cat este de important pentru o femeie sa aiba parul tot timpul aranjat. Si daca nu-i sta ei bine parul ghiciti cine o sa trebuiasca sa asculte toate nemultumirile ei.. Profitati acum de reducerea de 20% pentru placile de par de la Rowenta.

Tot pentru ea, un cadou foarte frumos ar fi un ebook reader de la Kindle. Acum cu 10% reducere.

Si o ultima sugestie de cadouri pentru femei: un aparat foto colorat de la Nikon(acum cu 150 lei discount). Unde mai pui ca cei de la Nikon au grija ca in pachet sa gasesti tot ce ai nevoie: acumulatori, card, husa..

Acum am ajuns si la barbati. Aici deja e mult mai simplu pentru ca nu prea poti da gres cu un accesoriu pentru laptop, sau o consola, sau jocuri pentru consola.

20% discount pentru accesoriile Microsoft

Telefon cadou la orice laptop Samsung. Pentru el laptopul, pentru tine telefonul cadou ­čÖé

Consola Jocuri

Cam atat pentru azi. Daca mai gasesc oferte interesante o sa mai updatez articolul.
Happy Valentine’s Day!

Leave a Reply